Προσοχή σε συγκεκριμένα Γραφεία!

Γειά σας αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι !!

Το γραφείο Vip Dating – Συνοικέσια Παμπουλίδης Ελ. πήρε την πρωτοβουλία να σας μιλήσει μέσω αυτού του κειμένου για το γραφείο μας αλλά και γενικά για τα γραφεία γνωριμιών-συνοικεσίων που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο.

Το πρωταρχικό σκέλος ενός γραφείου γνωριμιών είναι να γνωρίζει το εκάστοτε μέλος , να του ζητάει στοιχεία και ταυτότητα όπως και την υπογραφή του ώστε όσα αναγράφει και μας έχει πει να δηλώνει ότι είναι αληθινά!

΄Εχουμε ακούσει κατά καιρούς ότι ΄΄κάποια γραφεία΄΄ έχουν εντάξει στο δυναμικό τους παντρεμένους και παντρεμένες . Αυτό είναι απαγορευτικό για ένα γραφείο που θέλει να λέγεται σοβαρό, για ένα γραφείο που ο σκοπός του δεν είναι μόνο να παίρνει χρήματα αλλά και να διασφαλίζει την εμπιστοσύνη στα μέλη που βγαίνουν ραντεβού κατόπιν σύστασης του γραφείου!

Υπάρχουν γραφεία που δουλεύουν τίμια και ΄΄κάποια γραφεία΄΄ που δουλεύουν αισχροκερδικά ,που εκμεταλλεύονται τον συνάνθρωπο μας με σκοπό μόνο το κέρδος.

Επίσης να πούμε οτι υπάρχουν πολλά κρούσματα απάτης, παραπλάνησης απο γραφεία δήθεν ΄΄μεγάλα΄΄ που εκμεταλλεύονται χρόνια τον κόσμο παρουσιάζοντας πολλά χιλιάδες μέλη, παρουσιάζοντας χλιδή, κότερα, διαλαλώντας σε δημόσιο λόγο ότι διαθέτουν εφοπλιστές ,βιομηχάνους, πάμπλουτους ομογενείς, Ελληνο-αμερικάνους με αμύθητες περιουσίες και ότι έχουν βραβευθεί 3 φορές με recor guinnes για χιλιάδες γάμους που πέτυχε το γραφείο ‘’Λούης’’ στον Πειραιά !! Ψέματα – Μεγάλα Ψέματα !!!

Στα γραφεία γνωριμιών επίσης δεν υπάρχει σύλλογος !! δηλ. ΔΕΝ υπάρχει σύλλογος γραφείων συνοικεσίων , επομένως δεν μπορεί να υπάρχει πρόεδρος ούτε καταστατικό !

Αυτά όσον αφορά το γραφείο ‘’Πάππας’’ στο Κολωνάκι που ο ιδιοκτήτης του έχει δηλώσει πάμπολλες φορές δημόσια ότι είναι πρόεδρος ενός ανύπαρκτου συλλόγου γραφείων συνοικεσίων!

Επίσης μην παραπλανήστε όταν ακούτε γραφεία που είναι 70 χρόνια ή γραφεία που άνοιξαν πριν τον πόλεμο ,είναι όλα ψέματα !! Δυστυχώς έχουμε ένα κράτος που δεν έχει μέριμνα για όλα αυτά τα ακραία φαινόμενα, για αυτήν την κατ’εξ΄ακολούθηση απάτη χρόνων από κάποια ΄΄μεγάλα γραφεία συνοικεσίων΄΄ !! Δυστυχώς στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι!

Σε κάθε επάγγελμα όμως υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί επαγγελματίες, όπως οι καλοί γιατροί και οι επιστήμονες όπως και οι καλοί ή οι κακοί δικηγόροι !

‘Οταν κάποιος απευθύνεται σε ένα γραφείο είναι να κάνει μια σωστή γνωριμία, μια γνωριμία ζωής, κακά τα ψέματα εδώ μιλάμε για την ζωή σας και την προσωπική σας ευτυχία !!

Πρέπει να απευθυνθείτε σίγουρα σε ένα σοβαρό γραφείο , σε ένα γραφείο που σίγουρα δεν αισχροκερδεί, δεν τάζει τον ουρανό με τ’άστρα, δεν υπόσχεται και δεν εξαπατά τον κόσμο με το να τον φλομώνει στα ψέματα πχ.ρεκόρ γάμων, πρόεδροι συλλόγων, εφοπλιστές, εκατομμυριούχους και άλλα τέτοια ευφάνταστα !!!

Το γραφείο πρέπει να είναι προσιτό, εύκολα προσβάσιμο στην επικοινωνία, να υπάρχει κατανόηση, να υπάρχει ενδιαφέρον και συνεχής επικοινωνία με το εκάστοτε μέλος!

Σύλλογος γραφείων συνοικεσίων - Ψέμα

Προς ενημέρωσή σας,

Επειδή πάντα θέλουμε να μιλάμε με αλήθεια και με πραγματικά στοιχεία, σας αναρτούμε επικυρωμένη την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών 1155/93 προς απάντηση όποιου ισχυρίζεται ότι ήταν απόφαση συλλόγου συνοικεσίων, όποιου ισχυρίζεται ότι παμψηφεί εκλέχθηκε πρόεδρος συλλόγου γραφείων συνοικεσίων χρησιμοποιώντας την εν λόγω απόφαση! Η απόφαση αυτή ουδεμίαν σχέση έχει με σύλλογο γραφείων συνοικεσίων!

Null